Renault Laguna: 5e ledje van lpg schakelaar knippert langzaam rood /groen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 18 v

Sinds vanmorgen vrijdag 18 -3-2011 viel mij in eens iets op aan de ledjes van de lpg schakelaar van mijn laguna ,dit is een ledjes schakelaar,hij schakeld gewoon over naar lpg en de vier ledjes voor de tank inhoud gaan gewoon branden en loopt de auto op lpg ,toen viel mij op dat het ledje onder de G groen /rood gaat knipperen dit heb ik nooit eerder gezien ,en zou graag vernemen van iemand hier wat dat te betekenen heeft ik heb een instalatie van Eurogas in mijn auto ..

mvg supersip

supersip

Geplaatst door supersip (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

supersip (0), 13 jaar geleden

zou niemand het weten hier ,denk toch wel dat er veel meer mensen op lpg rijden dan moet het toch een bekend probleem zijn of niet ,zal een foto bijvoegen van mijn lpg schakelaar en er staat bij welk ledje groen rood knippert ..

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

moet je uitlezen vaak te hoge uitstoot dan gaat ie naar rood

supersip (0), 13 jaar geleden

nu doet de lpg helemaal niks meer de ledjes op de schakelaar branden ook niet meer ,het is net of de lpg instalatie er achter weg ligt
het stekertje van de schakelaar is losgeweest kan het zijn dan dat je hem dan opnieuw moet inleren ??

Marcel74 (0), 13 jaar geleden

Je gascomputer is defect.
Ik heb precies hetzelfde gehad op mijn Renault Laguna.

Ik heb hem bij luccio in Amsterdam laten maken. Toen deed ie het meteen weer perfect.


Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.