Renault Scenic: Aanjager doet helemaal niets

Bouwjaar: 2001

Goedemiddag,
Ik ben sinds kort in het bezit van een Scenic 19DCI.
Van de ene op het andere moment doet mijn aanjager het niet meer.Ik heb in de zekeringenkast alle zekeringen gecontroleerd, maar deze waren allen goed.Heeft er iemand enig idee wat het zou kunnen zijn.
Of kan iemand mij vertellen waar de motor van de aanjager zit?
Ik ben op dit forum meerdere malen een bericht tegen gekomen, waar ze verwijzen naar een weerstand.Ik ga er vanuit dat deze weerstand op de motor van de aanjager zit.
De warmte wordt in mijn auto electronisch geregeld, dus het is niet ze dat de aanjager op stand 4 wel werkt.Tevens heb ik de connector op de achterkant van het bedieningspaneel los gehad, maar ook daar kun je weinig aan zien.
Ik hoop dan iemand hier ervaring mee heeft.

Alvast bedankt.
Ed.

edje2005

Geplaatst door edje2005 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

weerstand zit boven in het kachel huis maar als hij helemaal niks doet controleer dan eens de motor vand e recirculatie klep als hier een probleem inzit draait de kachel ook niet op geen een stand

edje2005 (0), 19 jaar geleden

Hallo, ik ben met mijn auto naar de garage geweest, waarne ik te horen kreeg dat de motor van de aanjager kapot was.
Was voor mij weer een grapje van maar liefst ¤346.incl
Het kwam waarschijnlijk omdat het filter nog nooit was schoongemaakt???

M.v.g
Edwin

Hans4032 (0), 19 jaar geleden

hallo,in de kachelmotor zit een bimetalen beveiliging,deze was bij mij afgebroken,ik heb het verwijderd en de contacten doorverbonden en hij werkt weer prima,scheelt een hoop geld.
m.v.g.
Peter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.