Renault Megane: Aanjager vervangen

Bouwjaar: 1995, Motorcode: 4 cilinders

Heren

Ik krijg morgen een megane, uit ongeveer voornoemd jaar waarvan de kachelmotor kuren heeft. Ik ben hier vorige week al mee bezig geweest, en vermoedelijk is de aanjager zelf defect.

Mijn vraag, moet deze via de paravaankant uitgebouwd worden, dus kappen en ruitenwissergebeuren lossschroeven. Of is dit weer zo'n omleidingmanouvre van renault, en moet toch het dashboard eruit.

De weerstand was via de accubak bereikbaar, dus ik vermoed dat het via de paravaan kan, maar wie kan mij uitsluitsel geven voordat ik 2 uur extra moet rekenen straks.

Groeten Marcel

hellbat

Geplaatst door hellbat (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik ben er uit, paravaan compleet verwijderen inclusief ruitenwisserarmen, accu demonteren, anders kom je niet bij de rechterschroef, links kap verwijderen en dan kun je de aanjager er via de linkerkant uithalen.

Allen bedankt voor de suggesties.

Groeten Marcel

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

graag gedaan ;-)

lucka (0), 15 jaar geleden

aanjager renault twingo vervangen. ???? wie kan mij helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.