Renault Megane: Aanjager vervangen

Bouwjaar: 1995, Motorcode: 4 cilinders

Heren

Ik krijg morgen een megane, uit ongeveer voornoemd jaar waarvan de kachelmotor kuren heeft. Ik ben hier vorige week al mee bezig geweest, en vermoedelijk is de aanjager zelf defect.

Mijn vraag, moet deze via de paravaankant uitgebouwd worden, dus kappen en ruitenwissergebeuren lossschroeven. Of is dit weer zo'n omleidingmanouvre van renault, en moet toch het dashboard eruit.

De weerstand was via de accubak bereikbaar, dus ik vermoed dat het via de paravaan kan, maar wie kan mij uitsluitsel geven voordat ik 2 uur extra moet rekenen straks.

Groeten Marcel

hellbat

Geplaatst door hellbat PRO , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

hellbat PRO, 12 jaar geleden

Ik ben er uit, paravaan compleet verwijderen inclusief ruitenwisserarmen, accu demonteren, anders kom je niet bij de rechterschroef, links kap verwijderen en dan kun je de aanjager er via de linkerkant uithalen.

Allen bedankt voor de suggesties.

Groeten Marcel

abc PRO, 12 jaar geleden

graag gedaan ;-)

lucka, 12 jaar geleden

aanjager renault twingo vervangen. ???? wie kan mij helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.