Renault Twingo: aanschaf

beste lezers,
Ik ben van plan om een Twingo aan te schaffen als tweede auto. Ik zou graag ongeveer ¤ 1500,- willen uitgeven. Kan dat? Waar moet ik op letten bij aanschaf? Alvast bedankt voor reacties.
Wouter

wouter12337

Geplaatst door wouter12337 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

zou kunnen voor dat geld.waarop je moet letten zijn de veren rondom die kunnen breken en op de waterpomp die kunnen gaan lekken en op het subframe die rotte door verder de normale dingen zoals uitlaat banden enz.zijn verder wel goede autos vooral die oude typens daarvan de motoren niet stuk te krijgen.

Renault_liefhebber (0), 19 jaar geleden

1500 is erg weinig, ik verwacht niet dat je er een netto Twingo voor kan kopen.

Minimaal het dubbele lijkt mij beter.

Succes.

wouter12337 (0), 19 jaar geleden

iedereen hartelijk bedankt! ik heb hem toch gekocht. de vraagprijs was ¤ 1850,- Ik heb er ¤ 1600,- van kunnen maken. Het gaat om een Twingo uit december 1993 met 133000km op de teller. de enige twee plekjes die ik kan ontdekken zijn de bovenste rand van de motorkap, daar zit een beetje roest en verder zijn alle twee de rubbers die bij de voorportierramen zitten aan de einden een beetje gekorrodeerd. verder goede banden, goede uitlaat en accu geen sporen van scade. Auto heb ik na laten trekken bij politie en NAP: alles in orde. Verder was de eigenaar al 7 jaar in bezit van deze auto. Verder ook zichtbaar (onder de motorkap) netjes onderhouden. Nogmaals iedereen bednakt voor recatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.