Renault twingo 1.2: Twingo wil niet annslaan na nogmaals de deuren te sluiten da

Bouwjaar: 1996

Heeft iemand ervaring met het niet aan willen slaan van een twingo 1.2 nieuw model na nogmaals de deur vergrendeling te hebben gesloten en geopend start hij meestal wel bougies zijn vernieuwd maar voor mijn gevoel zit het in de start onderbreker?vocht maakt ook niet uit hij doet het soms ook als hij in een verwarmde garage heeft gestaan!

peter8820

Geplaatst door peter8820 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat is origineel zo, dat doen alle Renaults vanaf ongeveer 1995. Is de franse vorm van startonderbreking.

Michielrc7825 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi peter,
het is standaard dat ie inschakelt. maar je kan mischien jezelf aanleren om bij het verlaten van je auto de deurvergrendeling in te schakelen zodat je bij terugkomst je deurvergrendeling weer moet uitschakelen en dus automatisch ook de startblokkering uitschakelt.
groeten michiel

peter8820 (0), 19 jaar geleden

Het probleem met de startonderbreker is nu nog een keer voorgekomen raar maar als ik de deur vergendeling na het niet starten wederom sluit en openen start hij weer direct.Kan het misschien in een of ander relais zitten?Wie weet raad

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lees wat Hakeem schrijft: dit is een (door de fabrikant gekozen) produkteigenschap.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.