Renault Mégane Cabrio 2000: Aansluiten van een LCD scherm voor motorcontroles

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4MA7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 87

Hoi beste vrienden,
Ik heb mij zo een lcd scherm gekocht waar ik meerdere motor controles heb nu is de vraag waar sluit ik alles aan? De functies zijn:
Voltmeter, toerenteller, olie druk, water temperatuur, olie temperatuur en klok. Volt meter dat moet ik niet weten is simpel voor de olie druk en temp. heb ik mij een ring besteld voor achter de oliefilter te steken dan is dit probleem ook opgelost water temp. heb ik de sensor gevonden dus mag ik dat daar wel op aansluiten denk ik. Alleen momenteel die toerenteller geraak ik niet echt wijs uit kan ik deze op een bobine aansluiten of niet?
Voor de olie als er daar iemand raad over weet steeds welkom moet op dienen ring 5 weken wachten alvast bedankt

Doef71

Geplaatst door Doef71 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 3 jaar geleden

Als je een w contact op de dynamo hebt kun je die gebruiken, zit er geen gebruiksaanwijzing bij ?

Doef71 (0), 3 jaar geleden

een w contact heb ik niet en ja er zit één bij maar daar kom je ook niet ver mee. zou gewoon moeten weten of ik één draad kan nemen van een bobine of niet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.