Renault Mégane Cabrio 2000: Aansluiten van een LCD scherm voor motorcontroles

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4MA7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 87

Hoi beste vrienden,
Ik heb mij zo een lcd scherm gekocht waar ik meerdere motor controles heb nu is de vraag waar sluit ik alles aan? De functies zijn:
Voltmeter, toerenteller, olie druk, water temperatuur, olie temperatuur en klok. Volt meter dat moet ik niet weten is simpel voor de olie druk en temp. heb ik mij een ring besteld voor achter de oliefilter te steken dan is dit probleem ook opgelost water temp. heb ik de sensor gevonden dus mag ik dat daar wel op aansluiten denk ik. Alleen momenteel die toerenteller geraak ik niet echt wijs uit kan ik deze op een bobine aansluiten of niet?
Voor de olie als er daar iemand raad over weet steeds welkom moet op dienen ring 5 weken wachten alvast bedankt

Doef71

Geplaatst door Doef71 , lid sinds 11 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 11 maanden geleden

Als je een w contact op de dynamo hebt kun je die gebruiken, zit er geen gebruiksaanwijzing bij ?

Doef71, 11 maanden geleden

een w contact heb ik niet en ja er zit één bij maar daar kom je ook niet ver mee. zou gewoon moeten weten of ik één draad kan nemen van een bobine of niet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane Cabrio of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.