Renault Laguna: ab sleutel weigert

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

heb hier een laguna waarvan de klant de sleutel heeft gebracht met als klacht, batterijen zijn leeg want afstandsbediening werkt niet. Batterijtjes vervangen maar werkt nog steeds niet. heb in autodata gekeken of er nog ingeleerd moet worden, maar de manieren die ze daar geven werkt niet. Lampje brandt wel op sleutel als hij bediend wordt en de reservesleutel werkt wel gewoon goed.
Is er een trucje nodig om de ab weer in te leren? autodata gaf aan dat je de werkende sleutel moest bedienen en dan binnen 15 seconden de in te leren sleutel, dit werkt dus niet.

groeten michiel

Michielrc7825

Geplaatst door Michielrc7825 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Sleutel moet opnieuw gesynchroniseerd worden met de auto. Dit moet gebeuren met de XR25 of met de Clip en is dus een dealer klusje.

Michielrc7825 (0) PRO, 17 jaar geleden

hoi henk,

dank je voor het antwoord, zal contact opnemen met de dealer,
groeten michiel

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

ook wil het ook wel eens om de knop in de auto vast te houden op ontgrendelen en wachten op een tweede klik nu ab indrukken en hij moet werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.