Renault LAGUNA: abs lampje brand wel en dan weer niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

als je hem op de uitleest zeg hij de module is kaopt deze is nergens te krijgen en rij ik zo met het lampje uit 500 km snap het niet.

etenop

Geplaatst door etenop (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RPJdeWeert (0), 7 jaar geleden

Mooi dat je het niet snapt. Ik snap namelijk ook niets van jouw post.

Kun je het probleem wat duidelijker omschrijven alsjeblieft?

etenop (0), 7 jaar geleden

hoi, als ik de auto start brand abs en handerm heb hem laten uitlezen ligt aan abs module dan start ik hem bijv: een dag er op brand er niks kan ik gewoon rijden zonder dat deze wat aan geeft. ben naar de sloop gegaan voor een andere abs pomp (kompleet0 met het serie nummer 8200007442 b p5it2aay1 10.0206-0001.4 is deze nergens te krijgen nou is mijn vraag kan er ook een ander serie nummer op mijn wagen mvg etienne

RPJdeWeert (0), 7 jaar geleden

Waar heb je hem uit laten lezen? Want door het willekeurige karakter zou ik eerder denken aan bedrading, of sensoren of iets dergelijks.

etenop (0), 7 jaar geleden

de anwb heeft deze uit gelezen

RPJdeWeert (0), 7 jaar geleden

Laat hem eens door de dealer uitlezen, zij kunnen dieper in de auto kijken. Wie weet is het iets simpels.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.