Renault Espace: accu word leeg getrokken binnen 10 uur

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

hallo,

heb hier een renault espace waarvan de accu word leeggetrokken binnen 10 uur, een gigantische lekstroom.
de dynamo laad 14,** volt
wie heeft er wel eens met dit probleem te maken gehad.

Nu heb ik gehoord over de uch.
Als ik de auto met brandende lampen uitzet dan stoppen de lampen wanneer de motor is gestopt. Nu lees ik hier dat wanneer auto open word gedaan met de kaart dat de lampen horen aan te gaan. dit doet hij niet.

met vriendelijke groet Luuk

Luukmk1

Geplaatst door Luukmk1 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Luukmk1 (0) PRO, 16 jaar geleden

ps het bouwjaar is 2003

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat de lampen aan moeten gaan als je de deuren open doet met de kaart, is niet waar.
Bij sommige type's -en ik wete even niet uit mijn hoofd of dat deze ook is, vergeef me- KAN je de dimlichten aandoen van afstand met EEN knop op de kaart.......das weer wat anders dus.
UCH, tja, wordt je niet vrolijk van. Maar iets wat de accu in 10 uur leegtrekt, moet een redelijke verbruiker zijn, kan je echt niet ergens iets zien? Dat moet toch haast wel?
Accu ook in goede staat? Paar keer tegengekomen dat er een kortgesloten cel in zit, juist bij de Espace's.......dan laden ze wel op, maar zijn snel leeg.....wel vaag maartoch.

Luukmk1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik kan niets zien wat anders is als normaal. Geen verlichting wat blijft branden of rare verbuikers welke te horen of te zien zijn. de accu is vernieuwd.

m.v.g. Luuk Gerritsjans

gpekaar (0), 16 jaar geleden

Hoi
10 uur gezien de capaciteit van de accu moet er dan toch wel een ampere of 8 wegstromen, lijkt me toch niet zo moeilijk om grofweg aan de weet te komen waar dat naar toe gaat door bv zekeringen te trekken of maak de kabel aan de dynamo eens los misschien toch een diode, dit alles met een ampere meter tussen de accu en de boord electronica, succes

Edwin2581 (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo luuk, ik heb het bij een laguna 2 gehad, en dat bleek in de achterruit te zitten. die kun je los van elkaar openen, en er was iets met de bedrading./ de klant had de losse raam niet nodig en zodoende heb ik hem losgegooid. daarna geen problemen meer gehad.

deze trok trouwens in ca 1uur de accu leeg. en ook niet te vinden met zekeringen verwijderen

succes ermee

cielie (0), 16 jaar geleden

Neem eens contact op met de dealer,is een ots van geweest dat de uch vervangen moest worden o.a lege accu,lekstroom dus en andere rare electrische problemen. Als ik goed heb hoort er na deze rep een blauwe sticker onder de motorkap geplakt te worden met c6 aangekruis.
succes

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

hoogstwaarschijnlijk is er een plus kabel van de koelfan doorgeschuurd op de verstevigingsstang van het subframe heb ik deze week ook gehad bij een espace

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

zal toch wel opgelost zijn na 1,5 jaar???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.