Renault Espace: slaat niet aan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: p9x 701

heb een espace 3.0 dci binnen gekregen die goed rondgaat maar niet aanslaat.geen storingen in re 120.en overige rekeneenheden ook geen storing
starttoerental +-250 rpm brandstofdruk komt niet omhoog 10 bar max soms slaat ie echter wel aan na een paar uur wachten.geen slijpsel in brandstoffilter en geen lucht in de leidingen.auto heeft volgens klant laatste tijd wel af en toe gestotterd en ingehouden zonder branden storingslampje.laatste tankbeurt was in tsjechie maar brandstof ziet er goed uit en ruikt naar normale diesel.

Geplaatst door

abc (0)
badge

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

brandstofpomp succes

WILCO12025 0
badge

16 jaar

was ik ook bang voor dank je.behalve de test dat je brandstof syst moet uitschakelen met vp 036 en de druk dan boven de pr 038 170 bar moet komen kun je niks testen?

abc 0
badge

16 jaar

vandaag de mechanische druk regelaar vervangen/gewissld maar zonder resultaat .had hem vandaag wel ff aan het lopen en kon div tests uitvoeren waarruit blijkt dat de pomp defect is.

abc 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.