Renault Espace: stekker links achter in de kofferbak

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 dci

Ik heb momenteel een 7polige stekker aan mijn trekhaak zitten, en zou die willen vervangen in een 13 polige (andere caravan).
In de kofferbak heb ik nog een stekker gevonden met 8 draden (waarvan 6 pinnen in de connector),ik heb een zekering van 30A in de zekeringskast gestoken en nu krijg ik stroom op de dikste rode draad.mijn vraag was nu waar die andere kabels voor dienen, want die zijn dunner en op sommige zit ook stroom op.
mvg

buggyspit

Geplaatst door buggyspit (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

biged1971 (0) PRO, 16 jaar geleden

als ik mij niet vergis is dit de stekker voor het alarm.
als de stekker ongeveer een cm of 5 is als hij groter is dan zou het de stekker voor je trekhaak kunnen zijn, maar als ik het zo lees lijkt het mij een stekker voor je alarm.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is de stekker voor het alarm maar de dikke rode kabel is voor de trekhaak in de zekeringen kast staat ook een symbool voor de caravan

buggyspit (0), 16 jaar geleden

thx ik dacht het al dat het van de alarm was, ik had hier op deze site nog eens gekeken en er waren er nog die deze vraag stelde.maar toch bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.