368 bezoekers online

Renault Laguna 1997: achter spoiler van Renault Laguna met extra sport pakket!

Bouwjaar: 1997

Hallo
Mijn achter spoiler verliest zijn film laag,wat in houd,dat de bovenste laag op een lelijke manier los laat!Zijn deze problemen bekend bij de Renault?en heb je garantie op de lak?en wie kan mij a.u.b helpen aan een e mail adres van de importeur,zodat ik het wel bekend kan maken,want ik vind dat dit niet mag gebeuren,en ook vind ik het niet gepast,dat ik de spoiler voor eigen rekening zou moeten laten spuiten!
Elke info is van harte welkom!
Alvast bedankt.

dejardin

Geplaatst door dejardin , lid sinds 15 jaar geleden

9 Reacties

0

erwin2915, 15 jaar geleden

ja de blanke laag laat los hadden de renault 19 ook met spoiler maar dat is geen garantie omdat het achteraf gemonteerd is ik zou gewoon de importeur informeren die kunnen misschien een oplossing bedenken.succes

0

dejardin, 15 jaar geleden

Dank jewel Erwin.
Is bij jou toevallig een e mail adres bekend van de importeur?Of heb je misschien een suggestie waar ik in ieder geval een adres zou kunnen vinden,want ik weet helemáál niet waar ik terecht zou kunnen?

0

erwin2915, 15 jaar geleden

komt het bij renault vandaan??? of heb je het zelf ergens gekocht??? en laten spuiten?? heb je hem kant en klaar gekocht gespoten en al???Als het uit de fabriek zo geleverd is dan moet je terug naar de dealer.laat even horen als je wil.

0

dejardin, 15 jaar geleden

Hallo Erwin!
De Reault is zo van af de fabriek geleverd,je had de keus toen,om de Laguna te nemen met een extra en dat was het sport pakket!Dus hij is er niet later op gezet en ook niet later gespoten!

0

erwin2915, 15 jaar geleden

dan moet je gewoon terug naar de dealer dan is het gewoon garantie!!!!!!!!!!!!!!! niet te lang wachten hoor succes

0

dejardin, 15 jaar geleden

Oke ga ik doen,bedankt!

0

erwin2915, 15 jaar geleden

laat even weten of ze het inderaad vergoeden!!!!!!! alvast bedankt erwin

0

dejardin, 15 jaar geleden

Oke Erwin,zodra ik iets weet hor je het van me!

0

dejardin, 15 jaar geleden

Hallo Erwin
Nou wij zijn bij de dealer geweest,maar er is niets aan te doen!Het valt niet onder de garantie,jammer genoeg!Je hebt maar 1 jaar garantie op de lak,wat ik op zich al belachelijk vind!Dus er zit niets anders op,dan zelf mijn knip open te trekken,wil ik niet voor gek rijden!
Maar ik ben toch nog steeds op zoek,naar het adres van de importeur,want ik wil hem toch zeker wel op de hoogte brengen,van dit euvel!
Maar nogmaals bedankt!
Dus mensen,wie heeft er een adres van de Renault Importeur????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.