Renault Laguna 1998: Geen zuiger of onderblok te krijgen! Wie weet waar???

Bouwjaar: 1998

Het desbetreffende blok (F3P B 674)heeft een ingevreten zuiger.
Maar na een lange zoektocht heb ik nog steeds geen zuiger of onderblok en zelfs een gebruikt blok ben ik nog niet tegen gekomen. Het wordt steeds spannend bij de laatste 3 cijfers van de motorcode want die schijnen er maar heel weinig gebouwd te zijn. Het enige altenatief wat er bij de renault dealer organisatie te krijgen is is een gereviseerd onderblok voor Euro 3750,- ex BTW. Dat is echter veel te duur voor een auto van 1998. Wie kan mij helpen????

Mvg

J Witte

witte12281

Geplaatst door witte12281 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

6 Reacties

erwin2915 PRO, 16 jaar geleden

misschien een revisie bedrijf die kunnen je misschien verder helpen in maarssen zit er 1 die ik weet DBM heet het bedrijf.

Renault_liefhebber, 16 jaar geleden

www.renaultspecialisteindhoven.nl

michaelluijendijk, 16 jaar geleden

vege motoren uit spijkenisse

succes michael

petertje8912 PRO, 16 jaar geleden

een nieuwe zuiger bestellen deze komen van Havam Venlo af kijk maar eens www.havam.nl er zit op deze site ook een zoekfunctie voor een leverancier in jouw buurt.er staan ook prijzen op dus.er staat wel een motorcode F3P B678 op maar normaal kunnen zij werkelijk alles leveren,je moet dat blok gewoon zelf repareren anders wordt het toch veel te duur succes en laat wat weten

2-fast-reanult PRO, 16 jaar geleden

gewoon langs de sloop gaan en zo'n zelfde auto kope en blok over leggen

Alex218 PRO, 16 jaar geleden

ehh.. misschien wat drastisch, maar wat dacht je ervan dat apparaat geheel te vervangen voor het motortype waar je wel alles voor kan krijgen? Mocht er dan ooit nog eens zoiets gebeuren, ben je er in ieder geval zeker van dat je spullen kan krijgen.

Ik weet het; niet de mooiste oplossing, maar wel een praktische

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.