Renault Megane: achterklep gaat niet open

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 85pk

plots ging mijn achterklep niet open , slot open gedaan , motor werkt nog kontakt is ok , drukknop om koffer te openen werkt ook nog , regelunit eruit gehaald maar daar kan je niet veel op zien .
weet iemand op welke stekker op die unit wat van dat knopje is om je koffer te openen ?
heeft er iemand soms een vraagbaak van dit model ?(megane grandtour 2006 1.5 dsi 85 pk)
groetjes steve

stevetilborghs

Geplaatst door stevetilborghs (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

bedr. defect..

stevetilborghs (0), 13 jaar geleden

dat had ik ook gedacht , alleen heb je een idee waar ergens , in de knik van klep naar chassis ? haal ik daar op die plaatsen de bescherming eraf om de draden daadwerkelijk te kontroleren of vervang ik gewoon heel de kabelboom ? (waar kan ik deze dan aan een schappelijke prijs kopen?)
nog een tweede probleem die ik misschien langs deze nog kan stellen : 3 weken geleden ging men raam linksvoor 's morgens ( na 's avonds helemaal open te zetten in de garage) niet meer dicht , bleek er één kabel doorgeschuurd in men deur welke naar het kleine modul gaat dat op de raammotor zit, na de draad hersteld, blijkt dat de richting omgedraaid is (duwen op knop ; raam dicht) , dan heb ik de module van rechtsvoor ver wisseld met linksvoor maar dit geeft hetzelfde probleem (module van links werkte wel op raam rechts) is dit opgelost met opnieuw de computer in te lezen ? of zit er dan een hardware fout op de regelunit/print (achter de zekeringen linksonder stuur)
alvast bedankt voor jullie moeite !!!
groetjes steve tilborghs

stevetilborghs (0), 13 jaar geleden

2 draden stuk in stuk waar kabel van vast chassis naar klep overgaat (linksboven) , wel lastig om rubbers over draden teschuiven , ik heb de rubber in het midden doorgedaan en dan elks een kant op.
groeten steve

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.