Renault Megane: Achterlichten knipperen met mistlamp

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Ik heb hier net een bericht gelezen, over hetzelfde probleem als ik wat ik heb. Alleen dat is voor de megane uit het bouwjaar 1997, en de berichten dateren uit 2010.

Als ik rem gaat mijn mist achterlicht branden, en als ik mijn linker knipperlicht aan zet en rem, dan stopt die met knipperen...Laat ik de rem los dan knippert die weer... wat kan ik hier aan doen. ik heb al wat lopen pongelen met de schakelaar waar het probleem zich bevind (zowel links als rechts achter). Ben totaal niet technisch onderlegd. Maar zeker niet bang voor een uitdaging!

Killahe

Geplaatst door Killahe (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Een massa geval controleer de stekkerverbindingen bij de achterlichten ( trekhaak aanwezig) zoja controleer ook de stekkerdoos

Killahe (0), 10 jaar geleden

Thnx
Het is voor elkaar, contacten zaten los, tijdelijk opgelost met 2 spietjes...
En wat contactspray op gespoten....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.