Renault Scenic: af-toe verhoogd toerental

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,

We hebben bij ons een renault scenic/megane 2.0 rt automaat
staan met het volgende probleem.
De motor gaat verhoorgd toeren lopen naar 100-300km rijden naar 1500/2000RPM en gaat geen motorlampje branden.Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

M.V.G Raymond

Geplaatst door

raymond_hoste (0)

al 22 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

stationair regelschuif blijft hangen

ksie 0
badge

19 jaar

is het een 8 klepper of een 16 klepper

ksie 0
badge

19 jaar

Het is een 8 klepper

raymond_hoste 0

19 jaar

Zit de regelschuif aan het gasklephuis vast aan de achterkant?Is dit het rond motortje wat vast zit met 2 torxboutjes 15.Moet je deze aansturen en dan schoonmaken of is het beste dat je hem vervangt?
Maar dan heb ik nog een vraag?
Kan het dan zo zijn als de motor verhoogd toeren gaat draaien dat het lampje van de automaatbak er dan van gaat branden?
Alvast bedankt voor de informatie.
M.V.G Raymond

raymond_hoste 0

19 jaar

ronde motortje met 2 torx boutjes. het beste is om deze te vernieuwen.daarna moet je ook de stekker van de rekeneenheid eraf en er weer op doen voor dat je de motor weer start

ksie 0
badge

19 jaar

Hallo,
We hebben de regelschuif vervangen!
Maar we hebben ook nog eens rond gevraagd over dit probleem en ze noemden de regelschuif en mogelijk dat de cruise die nade tyd er op is gezet ook mede het probleem kan veroorzaken die we natuurlyk even buiten werking hebben gesteld en het probleem met de nieuwe regelschuif en uitgeschakelde cruise helpt!Het probleem heeft zich tot heden niet meer voor gedaan.
bedankt voor jullie hulp.
M.V.G Raymond

raymond_hoste 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.