Renault Laguna: Afgekeurd op CO meting

Bouwjaar: 1996

Ik hoor net dat me wagen is afgekeurd op teveel CO gassen.

Wat kan er kapot zijn. ik hoop niet de katalisator?

bmwk100lt

Geplaatst door bmwk100lt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

meestal lambdasonde, kweet niet wat ie kost voor zon ding maar denk eurotje of 50

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

laat de computer uitlezen voordat je delen vernieuwd die niet nodig zijn

bmwk100lt (0), 19 jaar geleden

als de Wagen op LPG rijd wordt de CO meting dan op LPG gedaan? Kan het dan ook niet aan de afstelling van de lpg installatie liggen?

bmwk100lt (0), 19 jaar geleden

Gisteren de heldag in de weer geweest. LPG inbouwstation de installatie laten checken. Uitslag. De Lambdasonde is kapot. Ik naar Renault. (Arend-zaandam) Uitslag niks mee aan de hand het ligt aan de gas installatie. Ik weer terug naar de gas boer. Die heeft gemeten en gemeten en ja hoor dan weer goed dan weer slecht. Kan evt toch de lambda sonde zijn dat wordt vandaag gecontroleerd. Gek wordt ik er van

bmwk100lt (0), 19 jaar geleden

Ok. dat is opgelost. Schijnbaar was de lambda sonde verkeert aan de gas computer aangesloten. Na een uurtje zoeken heeft Bodo in Amsterdam het gevonden. Renault treft ook geen blaam alleen jammer dat die geen LPG kennis in huis hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.