Renault Megane: afslaan op gas

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

ik zit met het volgende probleem als je de motor start en hij moet op gas moet over springen hoor je de klik en dan slaat hij af,als je op benzine weg rijdt en de motor is warm wil hij wel op gas lopen iemand enig idee waar ik het in zoeken moet het betreft een vialle lpi installatie gaspomp is laatst vervangen.
bedankt voor de bijdrage tot nu toe maar het probleem wordt steeds vreemder.
zaterdag alles gecontroleerd bleek het de kabel op de accu van de zekeringkast van het lpi systeem die blijkbaar slecht contact maakte dit goed blank geschuurd .daarna liep hij op gas.maar als hij warm werd begon de motor in te houden.
van morgen naar mijn werk gereden liep normaal op gas af en toe bij gas geven licht inhouden.
rij vanmiddag op mijn werk weg slaat hij bij overschakelen gas af paar keer onderweg op gas overgeschakeld nul resultaat en op 5 km voor thuis (afstand werk is 30 km) schakel ik weer op gas en hij blijft weer op gas lopen
iemand nog een idee

ya4442

Geplaatst door ya4442 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

schakel je bij warme motor tijdens het rijden om? Probeer dat dan ook eens bij koude motor? Gaat dat ook goed? dan is de vertragingstijd te lang.. (eerst benzine weg en dan pas gas)

Bas_petiet (0) PRO, 12 jaar geleden

Leer het gassysteem eens opnieuw in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.