Renault Megane: Afslaan,koude start,zoeken in toeren.(stappenmotor)

Bouwjaar: 1996

He Hallo
ik heb sinds eind augustus (2005) een renault megane 1.6 8v gekocht en kreeg er 3 maanden garantie bij.
Na een maand begon hij moeilijk te starten en na een tijdje op de snelweg te rijden en daarna af te remmen en dan stil staan ging hij zoeken in zijn toeren eerst naar 2.000tpm en een dag later als ik stil stond 4.000tpm en in zijn 2 stationer reed ik 40km/h. Heb ik hem naar de renault dealer gebracht toen hebben ze mijn startmotor schoon gemaakt en toen was het probleem verholpen. Halverwege december (2005) begon het weer en ineens begon ook mijn (service)lampje te branden. Ik hem weer naar de Renaul dealer gebracht wat bleek wat mijn Opname Element Drukregelaar kapot en moest vervangen worden (¤225 euro) en toen ik mijn auto ophaalde starte hij al moeilijk maar ik dacht dat dat door de kou kwam maar 1 dag later ging hij weer naar 3.000 tpm dus ik hem weer weggebracht van de week en ze bellen net dat mijn stappenmotor is vervangen.
Ik hoop dat ik nu eindelijk van de probelemen af ben.
Maar het schijnt echt een renault kwaal te zijn!

Gr Mark van der Toorn

MarkieMegane

Geplaatst door MarkieMegane (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Mark er zijn wel meer merken waarbij de stappenmotoren problemen geven met stationaire loop. Het is dus niet heel specifiek Renault, maar in ieder geval succes, dat het niet terug mag komen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.