Renault Laguna: Afstandbedienning cv.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Vraag: is de ab van de sleutel om te programmeren voor een andere auto?
Betreft een sleutel met een rood ledje er in. Deze ab. weigert nog al eens.

Averdonk

Geplaatst door Averdonk (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

nee dit kan niet

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kunt de sleutels opnieuw inlezen zelf.Druk de schakelaar in die in de wagen zit voor de electr sloten.Blijf de schakelaar ingedrukt houden totdat je de sloten van de deuren hoort openen of sluiten.Laat de schakelaar los en druk op de sleutels een voor een.Als je een beetje geluk hebt werken ze weer.Zijn de batterijen in de sleutels al een keer vernieuwd ??

Averdonk (0) PRO, 16 jaar geleden

Al vast dank voor jullie reacties.
Batterijen zijn inderdaad vervangen en het leek er even op dat het probleem opgelost was. Echter, na een uurtje kwam de klant al weer terug.
Je kunt tijdens het indrukken zien dat niet elke keer het rode ledje oplicht. Waneer dit wel oplicht, reageert ook de cv, zelfs op 6-7 meter afstand.
En aangezien ik nog een goed werkende heb liggen van een total los geval, was dit een aardige mogelijkheid geweest. Bij enkele andere merken kan dit omprogrammeren wel straffeloos.
Ik heb al het een en ander op deze site gelezen over losse contacten op de printplaat. Is dat hier ook (waarschijnlijk) het geval?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.