Renault Laguna: lpg G3 tank vult niet genoeg af.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8i

hallo,


sinds kort heb ik in mijn bezit een laguna break van 1998 met een tank op de plaats van het reservewiel , deze rijd op lpg G3 nu wil het feit dat als ik een lege tank heb ( lpg) en ik deze vol tank bij het tank station, ik maar ongeveer 29 ltr kan tanken en slaat de pomp af................. na onderzoek vandaag blijk ik echter een 48ltr tank te hebben .
de tank geeft bij een "vol getankte tank" ook iets minder dan 3/4 aan dus heb het vermoeden dat er iets niet pluis is .....

iemand een idee voor een oplossing ?

alvast bedankt !!!


grt rammon

rammon

Geplaatst door rammon (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Frank3186 (0), 16 jaar geleden

Hoi,

Ik heb ook een 48 liter gastank in mijn laguna, als de tank helemaal leeg is dan krijg ik er ongeveer 37 liter in en dan geeft de meter iets boven 3/4 aan, dus moet er iets mis zijn met jouw tank.

Frank.

jan1958 (0), 16 jaar geleden

vlotter van 80% vulling blijft vast zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.