Renault Trafic: Afstandsbediening Sloten Werken Niet !

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 DCI 90 PK

BESTE

IK HEB EEN TRAFIC L1H 27 90 PK , EN ALS IK DE DEUREN WIL SLUITEN MET MIJN AFSTANDSBEDIENING, HOOR IK HET VLUG HEEN EN WEER GAAN VAN HET SLOT VAN HET AFDEK KLEPJE VAN DE BRANDSTOFTANK. MAAR DE STIFT KOMT ER NIET UIT . DE DEUREN SLUITEN NIET OF GAAN NIET OPEN ,ALLEEN HANDMATIG MET DE SLEUTEL IN HET SLOT GAAN ZIJ OPEN. WAT IS DAAR AAN TE VERHELPEN ?

ALVAST DANK !!

jos

jos baert

Geplaatst door jos baert (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (225), 10 jaar geleden

- blijkbaar kan je nog wel rijden, dus het code-deel van je afstandsbediening doet het nog goed.
- ook doet de auto iets als je op de afstandsbediening drukt, dus de afstandsbediening lijkt goedaangemeld te zijn op de auto.
- dus zit er iets verkeer in je auto, niet in je afstandsbediening. De dealer kan m.b.v. zijn laptop zo uitlezen wat er aan de hand is en de oorzaak achterhalen. Op naar de Renault dealer dus (of een andere garage die de juiste uitlees apparatuur heeft voor jouw auto én de expertise om e.e.a. goed uit te lezen / te interpreteren).
- zou een defect slot in het bestuurdersportier kunnen zijn.

jos baert (0), 10 jaar geleden

Hallo,

Ben vandaag naar garage geweest maar daar ben ik niet veel wijzer geworden ! Zeggen wat het zou kunnen zijn maar niet naar gezien .
Niet aan computer gekoppeld !!
Eigenaardig maar nu werkt het terug normaal, alleen het geluid aan de tankdop blijft lawaai maken .
Zal eens naar andere garage gaan, Normaal doe ik alles zelf indien mogelijk daar ik 42 jaar lang in Renault garage werkte !(Die nu stopgezet is )
Laat verder verloop nog weten.

Alvast bedankt voor Jou reactie !!

Jos,

alfons262 (0) PRO, 10 jaar geleden

Geluid tankklep is makkelijk te verhelpen,namelijk het motortje vervangen.Is vrij makkelijk te doen.Er is dus wel aansturing op je cpv.

jos baert (0), 10 jaar geleden

Hallo,

Ja ik heb het motortje vervangen en alles werkt weer correct , goed te doen !

Deze week ( 04/04/2014 ) gerepareerd vandaar zo laat een oplossing !!

Dank Je vriendelijk voor de reacties .

De Jos,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.