Renault Trafic Phase Iii: airco trafic

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hallo,

ik heb hier een trafic/vivaro staan waarvan de airco niet werkt. De koppeling van de pomp krijgt geen sturing. Ik loop vast bij een relais wat vanuit de ecu bestuurd wordt. Als ik de ecu inspuiting uitlees krijg ik ook te zien dat ik het ac knopje bedien, maar dat de ecu geen "toestemming" geeft om te schakelen. waarom niet is mij totaal niet duidelijk. druk is goed, ook in de ecu geeft ie netjes 6 bar weer en de ventilator draait zodra ik de ac knop bedien.
in clip van renault noemen ze de toestemming onder vakje ET004, maar verder geen omschrijving over de uitvoeringsvoorwaardes. Ik beschik helaas niet meer over technische info van renault, maar nu mis ik het wel erg, haha. iemand een idee wat ik over het hoofd zie? of die kan achterhalen wat de voorwaardes van ET004 zijn? ik denk dat ik daarmee al een end op weg ben.

mvg, Tim.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb je een email gestuurd met documentatie.

timhoeks2 (0) PRO, 10 jaar geleden

bedankt!!

timhoeks2 (0) PRO, 10 jaar geleden

nou mensen, duidelijk een gevalletje door de bomen het bos niet meer zien...
uiteindelijk zat dit probleem in een te lage dynamo spanning! het airco relais was dus het eerste wat er mee stopte kennelijk. hier ben ik helaas niet zelf achter gekomen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.