Renault Laguna: airco/ventilatie systeem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

ik heb sinds kort een laguna II van 2001. ik kwam achter dat de airco niet functioneert, dus naar de garage. omdat ik nooit geweten had of het eerder gewerkt heeft, hebben we de airco gevacummeerd en gevuld. hij werkt wel tot thuiskomst(dat is vanuit de garage hooguit 3 km rijden). na een dag stilstaan pak ik de auto en wat blijk, airco doet niet meer en maak een raar geluid bij hoge toerentaal. terug bij de garage is een lek ontdek en een packing vervangen bij de pomp en weer gevuld. twee dagen later het probleem doet zich weer voor.
weet iemand wat er werkelijk aan de hand is?
o ja met regen, de ramen beslaan heel erg en krijg ze niet schoon met alleen de ventilator. kachel hoger zetten werk ook niet. de kachel word niet warm.
wie o wie weet raad?

kouakou

Geplaatst door kouakou (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ejnn (0), 13 jaar geleden

Zit er na 2 dagen nog genoeg druk op het systeem? Dan zit er mogelijk nog een lek.

kouakou (0), 13 jaar geleden

het betekent dat ik de auto een dag kwijt bent. het schijnt lastig te zijn om het op te sporen.
weet iemand wel een echte specialist in mijn omgeving, waar ik zeker kan zijn dat het probleem opgelost kan worden in plaats van zoveel bezoek naar de garage?
ik heb de auto gekocht om te rijden en niet zo vaak in een werkplaats te laten staan.
graag wat info aub

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.