Renault Scenic: Audio aansluiten op een standaard radio van Scenic

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dCi

De standaard autoradio heeft een aux mogelijkheid alleen heb ik de radio eruit gehad en er zit geen kabel aan, wel 2 aansluitingen, weet iemand of er een losse kabel verkrijgbaar is voor het aansluiten van een mp3 speler o.i.d ? Ben wel bij de dealer geweest maar zij kunnen alleen iets leveren voor de prijs van €275,- met inbouw.

nieland

Geplaatst door nieland (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

timhoeks (0) PRO, 15 jaar geleden

ik weet dat er een bedrijf is die deze aux aansluiting er wel aan kan maken, zou je eens verder op moeten googlen. bij de espace4 deden zij dit ook, was handig voor het geluid van dvd's... zal er morgen eens iemand naar laten vragen dan post ik het morgen wel

RenaultDriver (0), 15 jaar geleden

De aux aansluiting bevindt zich op de 30-polige stekker (waar ook het display aan zit). 4 van die pinnen zijn voor audio in, je kunt de aansluiting activeren in het 'expert' menu. Zoek even op internet welke pinnen precies, ik meen 27 t/m 30. Overigens als je een cd-wisselaar in je dashboard hebt, dan bevindt zich de versterker (waar je de kabel op moet aansluiten) onder de achterbank.

nieland (0), 15 jaar geleden

IK ben een heel eind op weg bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.