Renault Laguna: Auto gaat niet meer op slot met AB

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Hallo,

Vanochtend had ik iets vreemds: de auto ging prima van het slot met de AB. Na aankomst op bestemming ging de auto echter niet meer op slot met de AB. Bediening van sloten met knop op de middenconsole gaat prima.

Rode lichtje van de AB licht op en batterijtje is ook goed. Contactjes van de batterij zijn ook al schoongemaakt. Mijn gok is dat er iets stuk is in de AB. Maar voordat ik de AB openmaak, test ik nog wel even met de andere sleutel.

Mijn vraag is: waar zit de ontvanger in de auto? Want ik wil de AB daar eens dicht bij houden om te kijken of het dan wel werkt.

sgm

Geplaatst door sgm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan1958 (0), 16 jaar geleden

zou als eeste de batterij in ab vervangen voor je de boel uit elkaar haalt.en VOORAL NIET aan de batterij zelf zitten met je vingers daar hij dan al half leeg is. er zijn plastic pincetten op de markt speciaal voor die batterijen. je lichten knipperen ook niet als je afsluit met ab? ontvanger zit achter dashboard. gewoon in auto gaan zitten en ab bedienen.

sgm (0), 16 jaar geleden

Het vreemde is dat de storing niet meer is voorgekomen. Wel heb ik 1x nog gemerkt dat na het eruittrekken van de kaart, het stuurslot niet geactiveerd werd. Bij een tweede poging en alle keren daarna geen probleem. Dus ik kijk het een tijdje aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.