Renault Laguna: rempedal

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

Ik heb nieuwe remblokken erop gezet alleen de achter rem maar ik heb de remklauw eraf gehaald want de cilinder wauw niet naar binnen maar later ben ik achter gekomen dat hoeft helemaal niet want de cilinder kun je zo draaien om erin te laten gaan ,mijn probleem is dat ik heb de rem ontlucht alleen de achter rem maar mijn pedal is steeds tot de bodem en ik heb ook geen handrem , moet ik alle vier remmen ontluchten en hoe kan die handrem maken.

fire&ice

Geplaatst door fire&ice (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

rem klauwtjes overleden
effe 2 andere monteren
zeker getracht terug te drukken
en later gehoord moet je draaien

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Toen ik de remkabels losmaakte om de blokken te vervangen schoot de handrem bediening los van de kabel, die bevestiging kan je vinden in je middenarmsteun. Onderin zit een klein luikje daar zit het geheel aan elkaar vast. Maar als je gewone rem het ook niet doet dan denk ik dat de kabels het probleem niet zijn.

ejnn (0), 16 jaar geleden

remt de auto normaal? ik denk als je geen handrem meer hebt dat het ligt zoals Safrane omschrijft, kan best eentje uit de klem zijn gesprongen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.