Renault Megane: auto knalde op gas g3

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 16e

vanmiddag toen ik mijn auto starte knalde hij (zeer waarschijnlijk een backfire).na +- 10 km gereden te hebben stokte de auto op gas .kon wel op benzine verder rijden.
ik heb toen ik thuis kwam het gros van het spul ff gecheckt,zekeringen zijn ok,bij de gastank klikt de afsluiter ,de verdamper hoor ik klikken.er komt gas uit de slang( tenminste ik zie een "gaswalm" ik weet natuurlijk niet hoeveel gas uit de slang moet komen..

heeft/had iemand hier ervaring mee.of weet iemand raad .ik vermoed zelf dat de verdamper (membraam) stuk is..maar 2 of meer weten meer dan 1.

gr.,

Peter.

mrbeun

Geplaatst door mrbeun (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

De Gasboer kan heel makkelijk alle drukken meten, ik kan wel een hoop gaan zeggen maar giswerk heb je niets aan.
Het kan al een lekkage zijn in het inlaatcircuit van de auto, ik zou het even na laten meten / uit laten lezen bij een prof.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.