Renault Twingo: Auto loop weer goed, lampje brandt nog

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v 75 PK

Na de eerder problemen (zie deze rubriek) heb ik de auto een avond laten rusten en de volgende dag liep de motor weer prima.

Het lampje van het dashboard brandt nog steeds (het meest linkse lampje van de cockpit, oranje, vierkant met streepjes aan de zijkanten, lijkt wel een soort pomp of iets dergelijks.

Heeft iemand enig idee wat dit lampje betekent en waarom de auto voorheen een storing heeft aangegeven en in de noodloop is gegaan. Het gaspedaal reageerde dus helemaal niet en er brandde ook nog een oranje lampje van storing.

Gr. Steven

Matrixx

Geplaatst door Matrixx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

hmmmm vierkant met streepjes aan de zijkant, zou het niet het symbool van de luchtfilter kunnen zijn, het zou dan betekenen dat de onderdruk in het aanzuiggedeelte NA de filter te laag is, wat weer duid op een verstopte luchtfilter.

Groeten Marcel

limp (0) PRO, 16 jaar geleden

uit laten lezen is waarschijnlijk het motormanegement lampje als de storing opgelost is kan de dealer hem uitzetten
anders heeft het geen zin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.