Renault Megane: Auto loopt slecht op benzine

Bouwjaar: 2000

Mijn auto Renaut megane break heeft af en toe de kuuren wil soms niet voorruit komen. Start wel goed maar als je weg wilt rijden moet je bijna geen gas geven als ik het gaspedaal intrap wil hij niet voorruit komen begint dan te stoten en te bokken. als hij even later op gas rijd is er niks meer aan de hand.

karsten6147

Geplaatst door karsten6147 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Rijdt ie warm wel goed op benzine? Hoe lang heb je deze benzine al in de tank?

karsten6147 (0), 18 jaar geleden

Hallo Henkie

Als de auto warm is geen probleem ik heb al een paar nieuwe benzine er in gedaan.bij het starten niks aan de hand maar bij het weg rijden als ik gas geeft komt hij slecht voorruit af en toe.Ook ploft hij uit de uitlaat als ik weg wil rijden soms.Auto is ook bij de Renault garage geweest hebben ze het probleem ook niet op kunnen lossen.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je dealer moet controleren of de adaptieve waarden van de mengselregeling ook 'wegleren'. Ervan uitgaande van dat je een Eurogas gasinstallatie hebt, zit het probleem dan in je EOBD-simulator. Hiervoor kan Eurogas een vernieuwde uitvoering leveren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.