Renault Megane: inleren eurogas

Bouwjaar: 1996

Hallo;
Ik heb een megane 1.4 op G3, deze liep slecht stationair nu heb ik de gasinstalatie opnieuw in geleerd volgens de methode van iemand genaamd ABC ( zie bericht van 23/24 mei 2005 )nu loopt hij helemaal niet stationair meer.
Ik heb de zekering verwijderd en de groene en bruine kabel met elkaar doorverbonden contact aan zekering terug geplaatst ( nu hoor ik bij de verdamper de stelmotortjes even draaien ) ik start de auto led knippert eerst snel rood ik geef een beetje gas dan knipperd de led rood/groen ( hij loopt nog op benzine.)
Nu laat ik hem over schakelen op gas dan knippert de led redelijk snel rood als ik hem onder de 1200 toeren laat lopen dan slaat hij af maar de led knippert dan even groen.
Heeft iemand een idee wat er fout gaat.
b.v.d. Frank

Frank3186

Geplaatst door Frank3186 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Gewoon even bij een gasboer opnieuw in laten leren.
Waarom zelf gaan zitten prutsen met draadjes doorverbinden,terwijl dat inleren zo gepiept is.
Kan die gelijk uit gelezen worden ivm de storing.
Nu heb je misschien nog meer schade aan gericht.

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

WAT BETEKEND INLEREN VAN EEN GASINSTALATIE?
GR LUIS

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

de gegeven methode is van eurogas afkomstig en de gasboer gebruikt een stekkertje inplaats van kabeltje maar als het inleren niet wil lukken zit er een storing in het lpg systeem wat ook te zien is aan je led en moet je hem even uitlaten lezen bij een gasboer.laat ook even het rubbertje van de stationair stelmotor controleren/vervangen dan zal het probleem wel opgelost zijn.

Frank3186 (0), 18 jaar geleden

Bij de gasboer opnieuw ingeleerd en de stationair stelmotor schoon/gangbaar gemaakt en de storing is verholpen.
Bedankt voor jullie antwoorden

Lois wat het inleren inhoud weet ik niet precies .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.