Renault Megane: Wat is dit voor een onderdeel op de dieselpomp ?

Bouwjaar: 1996

Wie kan mij vertellen wat het omcirkelde onderdeel op de Lucas dieselpomp is. Het is van een Renault Megane 1996 turbo diesel.
Bedankt !
http://i10.photobucket.com/albums/a134/R...

RolandK10257

Geplaatst door RolandK10257 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit is de vervroegingsklep. Gaat wel eens stuk op deze motoren. Het gevolg is schokken en soms slecht starten van de motor.

RolandK10257 (0), 18 jaar geleden

Bedankt. Is dat het zelfde als "Electroklep verhoogd stationair toerental" ?

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee hoor

RolandK10257 (0), 18 jaar geleden

Bedankt. Ik vroeg het omdat mijn auto een probleem heeft met het stationar toerental. Hij loopt zo'n 1100/1200 toeren en dat varieert ook ook nogal. Als ik dan de steker naar de vervroegingsklep losmaak zakt het toerental direct naar het normale aantal. Wel gaat er dan een lampje aan op het dashboard (electronische storings lampje). Ik vermoed dat de aansturing van de vervroegingsklep niet in orde is. Weet je ook waar deze aangestuurd wordt ? Zit dat in het voorgloeikastje of komt dat uit die grote besturingskast die tegen het schutbord zit (aluminiumkleurig met grote langwerpige steker).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.