Renault Trafic: Auto slaat niet aan.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci 60kW

Goedemorgen,

Heb een Renault Trafic van 2003 binnen staat, auto slaat niet aan. Uitgelezen, krijg foutcode 1809 (raildruksensor) en foutcode 1822 (drukregelventiel stationair). Auto bouwt ook geen druk op tijdens starten. kan dit te maken hebben met het tandwielpompje achterop de pomp, of blijft er domweg een verstuiver o.i.d. open staan zodat hij daardoor geen druk opbouwt en vanzelfsprekend niet aanslaat?

Alvast bedankt!

C. Renes BV Bosch Diesel

Geplaatst door C. Renes BV Bosch Diesel (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

As van de pomp mag graag breken.

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat van die injectoren vond ik anders ook wel een goeie! Retour meten tijdens starten. Als er één veel meer retour geeft dan de anderen, is deze defect en kan de pomp geen druk opbouwen. Je kan ook de retourleiding per injector even dichtknijpen tijdens starten. Bij degene de motor aanslaat, die is defect.

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Opvoerpomp in de tank ok?

C. Renes BV Bosch Diesel (0) PRO, 15 jaar geleden

Probleeem opgelost...

Brandstofpomp was kapot!

Groet,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.