Renault CLIO: Auto slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: E7J C6, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Deze clio slaat niet aan startonderbreker lampje gaat gewoon uit maar krijg geen vonk en geen brandstof staan geen codes in de computer bdp zender al vervangen massa kabels los gehaald en schoon gemaakt zekeringen gecontroleerd allemaal goed bij sleutel omdraaien hoor je de pomp,maar aan slaan hoo maar wie weet waar ik moet zoeken ?
Gr Rob

gloeier

Geplaatst door gloeier (60) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

6 jaar geleden - gloeier

Niemand een idee heb zelf het vermoeden dat er geen stroom staat op de uch maar heb hier geen schema van wie kan mij daar aan helpen.
Gr Rob

6 jaar geleden - Heino4267

Komt er spanning op de bobine?

6 jaar geleden - gloeier

nee geen spanning op de bobine

6 jaar geleden - Heino4267

Op de + van de bobine hoort bij mijn weten accuspanning te staan. Voor zover ik weet, wordt de min-aansluiting van de bobine geschakeld door de computer. Als dit klopt, betekent een ontbrekende plus op de bobine een niet werkende ontsteking, terwijl de computer gewoon werkt. Vandaar de vraag hierboven.

Als ik verkeerd redeneer, hoor ik dat wel.

6 jaar geleden - gloeier

Probleem opgelost computer was het probleem vervangen door een andere en loopt weer

8 maanden geleden - Loadoner

Heb hier hetzelfde (denk ik) heb de auto geparkeerd en wilde de volgende ochtend weg en hij sloeg niet aan.

Is het gewoon ''plug and play'' of moet je nog ergens zaken herprogrameren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.