Renault CLIO: Auto slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: E7J C6, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Deze clio slaat niet aan startonderbreker lampje gaat gewoon uit maar krijg geen vonk en geen brandstof staan geen codes in de computer bdp zender al vervangen massa kabels los gehaald en schoon gemaakt zekeringen gecontroleerd allemaal goed bij sleutel omdraaien hoor je de pomp,maar aan slaan hoo maar wie weet waar ik moet zoeken ?
Gr Rob

gloeier

Geplaatst door gloeier , lid sinds 12 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

6 Reacties

gloeier, 6 jaar geleden

Niemand een idee heb zelf het vermoeden dat er geen stroom staat op de uch maar heb hier geen schema van wie kan mij daar aan helpen.
Gr Rob

Heino4267, 6 jaar geleden

Komt er spanning op de bobine?

gloeier, 6 jaar geleden

nee geen spanning op de bobine

Heino4267, 6 jaar geleden

Op de + van de bobine hoort bij mijn weten accuspanning te staan. Voor zover ik weet, wordt de min-aansluiting van de bobine geschakeld door de computer. Als dit klopt, betekent een ontbrekende plus op de bobine een niet werkende ontsteking, terwijl de computer gewoon werkt. Vandaar de vraag hierboven.

Als ik verkeerd redeneer, hoor ik dat wel.

gloeier, 6 jaar geleden

Probleem opgelost computer was het probleem vervangen door een andere en loopt weer

Loadoner, 3 weken geleden

Heb hier hetzelfde (denk ik) heb de auto geparkeerd en wilde de volgende ochtend weg en hij sloeg niet aan.

Is het gewoon ''plug and play'' of moet je nog ergens zaken herprogrameren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.