Renault TRAFIC 1000 L1 H1 1.9 DCI 100: auto start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 74

Hallo,

Ik heb een nieuwe koppeling gestoken. Na montage van alle onderdelen wil de auto niet meer starten. Na het aanleggen van het contact blijftr het stop lampje branden. weet er iemand hier de oplossing voor want ik ben ten einde raad.
dank bij voorbaat

Daxmyman

Geplaatst door Daxmyman (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Alle stekkers weer op z`n plek terug, die je losgehad hebt, of per ongeluk losgetrokken?
Massakabel weer terug aan de bak?

Daxmyman (0), 7 jaar geleden

bedankt voor de vlugge reactie Hans. Ik heb alle stekkers al gecontroleerd. Nu gaat mijn aandacht uit naar 2 stekkers links en rechts samen met die van de voorverlichting waar ik geen weg mee weet. De persoon die me geholpen had met demonteren wist me te zeggen dat die al los hingen. Is dit van de airbag? Ik heb naar de renault garage gebeld ook en daar vroegen ze me of ik een bepaalde knop ergens, accidentveiligheid die moet gereset w. , al ingeduwd had
pff

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Die twee losse stekkers links en rechts kunnen voor de mistlampen zijn; mistlampen niet aanwezig, bedrading al wel.
Die knop welke de dealer bedoeld, is de knop die de brandstoftoevoer afsluit in geval van een aanrijding.
Het is mogelijk dat deze door het gesleutel geactiveerd is.
Waar die zit weet ik zo niet maar meestal ergens onder het dashboard of in de motorruimte...

Daxmyman (0), 7 jaar geleden

mistlampen dat zou kunnen kloppen. Toen er int het begin lucht in de brandstoflleiding bleef komen heb ik, met een reservoir met onderaan een darmpje op de brandstoftoevoerleiding aangesloten. Bij startpogingen toch een litertje verbruikt. Is dat dan via de retour terug in de tank gelopen? reden van de lucht in de leiding was het peertje (pompje) vóór de filter dat gescheurd zat. Die knop is volgens mij er niet of heel goed weggestoken

Daxmyman (0), 7 jaar geleden

Ik heb de auto binnengestoken bij de renault garage. bij de laatste stand van zaken toen ik vandaag belde spraken ze van een foutmelding op de sensor van het vliegwiel en dat hij nog steeds niet startte. Ik herinner me vaag dat iemand me hier iets over gezegd heeft maar niet dat dit niet kan verholpen worden. Weet er iemand hier meer over?

Daxmyman (0), 7 jaar geleden

De oplossing was blijkbaar simpel. 2 beschadigde draadjes ergens tussen de motor en het elektrisch centraal gedeelte maakten contact met elkaar met het gekende gevolg. Het probleem is opgelost en mijn karretje rijdt perfect ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.