Renault Laguna: Auto start niet als hij warm is

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 Dci

Ik heb het volgende probleem: als de auto koud is start hij probleemloos....maar heb je een stukje gereden en doe hem uit en wil opnieuw starten doet de auto helemaal niks meer zelfs niet gloeien. De start motor draait een paar keer rond net of je een lege accu hebt. Accu en dynamo zijn dit jaar al vervangen dus lijkt me niet dat het probleem hier in zit. Laat ik de auto een half uur staan dan start ie weer probleemloos. Wie kent dit probleem??

John

scorpio44

Geplaatst door scorpio44 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

niet op deze manier maar lijkt me verstandig om de massa verbinding van motor chassis en naar accu goed schoon temaken.

groetjes jan.

scorpio44 (0), 14 jaar geleden

[quote=jan T]niet op deze manier maar lijkt me verstandig om de massa verbinding van motor chassis en naar accu goed schoon temaken.

groetjes jan.[/quote]
Okee bedankt ik zal het morgen gelijk proberen baat het niet schaad het niet

John

scorpio44 (0), 14 jaar geleden

okee bedankt ik zal het morgen gelijk proberen baat het niet schaad het niet.


John

cpescador (0), 14 jaar geleden

Ik weet niet hoe dit bij een diesel zit, maar ik zou ook eens je zekeringen (naast de accu) nalopen.
Bij mij zat er een wat ruim in z´n voet, waardoor er soms geen kontakt gemaakt werd, met als gevolg een identiek startprobleem.

scorpio44 (0), 14 jaar geleden

Heb de accu contacten nagekeken en na getrokken probleem bestond nog steeds en kwam steeds vaker voor. Heb besloten de auto te verkopen en dit is inmiddels gelukt.
Heb een Nissan X-trail 2.2 Cdi van 2004 aangeschaft ivm trekken van een paardentrailer. Hoop nu een tijdje van problemen te zijn verlost ;-)

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Das ook een renault motor ;-)

scorpio44 (0), 14 jaar geleden

ja maar zonder alle Renault electronica toch? ;-) De motor van de Laguna was ook goed hoor had al 270.000 km op de teller dat was het probleem ook niet.
Hoop dat de Nissan deze eigenaardigheden niet heeft haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.