Renault Espace: auto trekt slecht op en maakt brommend/rochelend geluid

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 l

MIjn espace trekt erg slecht op, net alsof je in een te hoge versnelling rijdt, pas bij hoge toeren gaat het beter. Ook met gas geven in een bocht rochelt de motor alsof je niet in zijn 2 zit, maar in z'n 5e versnelling. Wat kan dit zijn?

ALvast bedankt. grt Jan

jan359

Geplaatst door jan359 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Volgens mij loopt hij niet op alle cilinders:Ontsteking nakijken.
Laat de computer eens uitlezen bij een dealer.

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

denk ook een van de bobines. die schakeld 2 bougies tegelijk uit. is uit te lezen, maar geloof dat ze beide dezelfde aansluiting hebben. op sloop bobine halen en vervangen. is het niet de ene dan ist de andere wel kun je bijna zeggen. Let wel op bijna, wat ik zeg zeg ik niet met 100% zekerheid,maar tis wel iets om mee aan de gang te gaan als je het in eigen beheer wilt doen. anders moet je iemand vragen die hier op de site zit bij jou uit de buurt.

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Rij hier niet mee door want al die onverbrande brandstof kan de cathalysator doen dichtsmelten door oververhitting. Is een dure grap als dat gebeurt.

jan359 (0), 17 jaar geleden

Heren,

Mijn dank alvast, ik neem aan dat dit onder garantie valt? Ik heb hem namelijk net gekocht.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.