Renault Laguna: Automaat: motor maakt meer toeren dan de auto vooruit komt.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 T

Net voor mijn vakantie geeft mijn Laguna techline 2.0T 222.000 KM problemen. Het motor toerental ligt hoger dan dat de auto vooruit komt of wel te weing koppel. Met de OBDII geen fout codes of vreemde geluiden. Na mijn vakantie 4 weken wilde ik de auto starten maar alle meters sloegen op hol en het start relais wilde niet opkomen. Ik ben nu eerst de accu aan het opladen. Weet iemand of ik hier nog gewoon mee kan rijden (naar de dealer) of wordt dit afgeraden, of heeft iemand hier ervaring mee?

Hereaux

Geplaatst door Hereaux (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Naar de dealer zul je wel moeten.Die kan het goed uitlezen. Veel van de universele obd uitleesapparaten kunnen automaat niet uitlezen.

Safrane RXE (0), 8 jaar geleden

Slippende automaat, snel laten spoelen.

Heino4267 (240), 8 jaar geleden

Als de accu goed opgeladen is en hij is niet defect geraakt (in je manual staat een procedure voor langer dan 1 week niet gebruiken van de auto om te ver ontladen van je accu tegen te gaan), kan je gewoon rijden als de auto start. De radiocode moet je dan opnieuw ingeven en je ramen opnieuw inleren, maar dat is niet noodzakelijk om bij de dealer te komen..

Dan naar de dealer om je bak te laten bekijken.

Hereaux (0), 8 jaar geleden

Ik wilde vanmiddag naar de dealer maar halverwege moest ik nog tanken. Na het starten van de auto gaf het display onderhoud aan. Ik vond dit vreemd en daarom nogmaals de auto gestart en naar het display van de olie gekeken. Ik kreeg alleen ------- streepjes te zien. Peilstok bekeken en bleek net onder het minimum. De auto door de Renault service naar de dealer laten slepen. Thuis nog op de parkeerplaats gekeken of er olie lag geen druppel gevonden, ik had voor mijn vakantie het niveau bijgevuld. Zal weer een dure reparatie worden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.