Renault Espace: AUX in op Cabasse met frontale cd wiss (Initiale)

Bouwjaar: 2005

Hallo,
Een klant wil zijn iPod MP3 speler kunnen aansluiten op een Cabasse Auditorium. In het Expert-menu bestaat de mogelijkheid om een AUX-in aan of uit te zetten. Deze aansluiting is echter fysiek niet aanwezig op de versterker.

Volgens de Renault Techline heeft de versterker de functie wel, maar heeft men er voor gekozen om deze niet naar buiten te brengen. Het komt er op neer dat het theoretisch mogelijk moet zijn om de versterker open te maken en zelf een aansluiting op de printplaat te solderen. Ze kunnen of willen echter geen verdere informatie verstrekken. Oh ja, en de garantie vervalt :-)

Op internet vond ik een Nederlandse firma (http://www.ebknl.nl/) die dit al eerder uitgevoerd heeft. Ik heb al geprobeerd om er contact mee op te nemen via email en telefoon. Via email heb ik nog niet vernomen, en als ik bel krijg een secretaresse aan de lijn die mij op bijzonder onvriendelijke wijze duidelijk maakt dat ik als Belg mijn problemen maar zelf moet oplossen.

Voor ik zelf een poging waag zou ik eigenlijk graag weten of er al mensen zijn die dit reeds uitgevoerd hebben.

Reagi

Geplaatst door Reagi (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

weet inderdaad dat het mogelijk is maar ik moet even informeren welk bedrijf het is dat dat doet

madekker (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is mogelijk je moet deze opsturen naar de reparatie dienst die renault opgeeft voor de reparatie van radio buiten gerantie deze firma zit in zeewolde heeft het voor mij ook gedaan

Reagi (0), 19 jaar geleden

Ik heb reeds contact gehad met de Belgische erkend reparateur, maar daar heeft men er geen ervaring mee. Die firma in Zeewolde is waarschijnlijk EBK?
Ik zal vandaag nog eens proberen om contact op te nemen met deze firma, hopelijk krijg ik dan een iets behulpzamere telefoniste aan de lijn.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

eindelijk gevonden kijk eens op www.mdp-inbouwspecialisten.nl

Reagi (0), 19 jaar geleden

Hartelijk bedankt! Ik heb meteen een mailtje gestuurd naar MDP.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

is het gelukt

Reagi (0), 18 jaar geleden

Ja, gelukt. De mensen van MDP hebben dit ter plaatse komen uitvoeren. Nog bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.