Renault Scenic II 2004 2.0 16v: axiaal krukaslager

Bouwjaar: 2004

Mijn scenic kreeg na ongeveer 3400 km een trilling in het koppelingspedaal.Een paar dagen erna een heftig kloppend geluid.
Bij de daeler dacht men eerst aan het koppelings gedeelte en dat heeeft men ook hellemaal vervangen. Het geluid was 80%minder de trilling was weg. ER werdt verder gezochten nu blijkt het axiaal lager eruit te zijn gelopen de speling mag liggen tussen 0 en 0.23 mm bij mijn auto aan de buitenkant van het blok gemeten 1.35 mm ,resutaat een nieuwe moter,die komt deze week binnen en wordt dan vervangen.Mijn vraag is nu ,zijn er mensen die weten of dit al vaker is voorgekomen bij de 2 liters van renault

marc01

Geplaatst door marc01 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dimi2253 (0), 20 jaar geleden

Ik ben bij Renault van niks meer verwonderd....

Beunhaas (520) PRO, 20 jaar geleden

Createur d'automobiles

Tony11617 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mijn Scenic II 2.0 16v 2004 geeft een brom/trilling zodra je het koppelingspedaal bedient, voornamelijk bij hoger toerental van de motor. Volgens de dealer niets ernstigs, "komt vaker voor". De brom/trilling is niet erger geworden, inmiddels de 30K beurt gehad.
Overigens, deze auto is al belachelijk vaak in reparatie geweest (>10) en is nog geen jaar oud! Steeds andere dingen die stuk gaan. Ik ben er niet tevreden over!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.