Renault Laguna: bakolie lekkage

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

beste mensen nog fijne kerstdagen:
ik heb de volgende probleem tijdens motorolie verversing bij de garage, geconstateerd dat bij de bak druppels olie lekkage monteur zij tegen me dat ik een aandrijfas hoes linksvoor bij de bakzijde met keerring moet kopen bij de dealer, versnellingsbak olie gecontrollerd met vinger deze zet nog in de bak mijn vraag is nu moet ik dat ding zou snel mogelijk repareren is dit een duur reparatie wie heeft ervaring mij groetjes....

driouchi

Geplaatst door driouchi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=driouchi]monteur zij tegen me dat ik een aandrijfas hoes linksvoor bij de bakzijde met keerring moet kopen bij de dealer[/quote]
En daar is je antwoord........

[quote=driouchi]is dit een duur reparatie[/quote]
Nou, als je TOCH bij de dealer was........

Maar het is moeilijk te zeggen; hoe erg lekt hij nu, dat kan ik hiervandaan niet beoordelen en waarom hij precies lekt......weet ik ook niet; als het een klein scheurtje is die onder spanning staat, kan het zomaar afgelopen zijn bijvoorbeeld.

driouchi (0), 16 jaar geleden

Nee ik was niet bij de dealer, anders had ik dat gemeld ik was bij een particulier garage,
toen de monteur de beschermcap onder los maakte zagen we die druppels dus hij heeft tegen mij gezegd dat de aandrijfhoes moet vervangen worden en dat beter bij de dealer kopen ik heb hem toen niet gevraagd over de kosten van de reparatie daarom wil jullie advies en ervaringen horen voordat ik aan de reparatie gaan beginen

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

je kunt ook ff naar de Renault dealer gaan om je probleem te laten zien en een prijsopgave te laten maken. Kun je altijd nog een beslissing nemen.

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

hoes plus lager vervangen, zal wel lekken op de keerring, komt vaker voor.

Voor een beetje monteur in een uurtje te doen, mits alles gewoon los wil komen.
Als inderdaad de keerring lek is, kan je er nog even mee voorruit, maar is de hoes zelf aan het schueren, kan het zo over zijn.

Zo snel mogelijk laten vervangen is mijn advies.

Groeten Marcel

Frank3186 (0), 16 jaar geleden

Ik heb het zelfde gehad en dacht dat het wel mee viel, totdat ik bij de auto kwam en er een plasje olie op de oprit lag dus kon ik niet meer rijden en moest als nog de hoes vervangen. Gelukkig scheurde de hoes bij mij thuis anders had ik onderweg toch mooi gestaan, dus vervangen die hoes.

Frank.

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

kom je onderweg pas achter, als de bak vastgelopen is.

Vervangen die handel, is mijn advies.

Groeten Marcel

driouchi (0), 16 jaar geleden

Ik Dank Jullie Alemaal Voor Jullie Advies

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.