Renault Megane: benzine in luchtfilter

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Hallo allemaal
Heb een renault megane 1.6e met g3 instalatie.De auto sloeg tijdens het rijden af, starte weeren sloeg weer af.Naar huis gesleepten alles nagelopen, maar tijdens het starten (maar hij slaat niet aan) kwam de benzine de luchtfilter ingelopen.De schakelaar van gas naar benzine is ok.
Mijn vraag is waar moeten we het zoeken ?
m.v.g. benny

benny22

Geplaatst door benny22 , lid sinds 9 jaar geleden

6 Reacties

Punt PRO, 9 jaar geleden

Het klinkt alsof de verstuivers constant open blijven staan !!! Haal die galerij eens boven water en zie wat er gebeurt als je een startpoging doet . Zijn er bij die constant spuiten zal dit door vervuiling komen .! Alemaal tegelijk is of sluitng in de signaaldraad of een defecte ECU. Doe de test en hopelijk valt het mee. Vang de benzine op i.v.m. brandgevaar. Succes.

hellbat PRO, 9 jaar geleden

Controleer ook de distributie (timing).

benny22, 9 jaar geleden

zijn er mee bezig,auto sttat nu in een garage, we gaan er maandag aan verder.nemen deze opties mee en zullen zekers het eindresultaat eropzetten

benny22, 9 jaar geleden

Zelf het complete blok was vol met benzine gelopen, kapote injector.Injector vervangen die kapot was (die was kapot en ging dus niet dicht ). Maar omdat het hele blok vol benzine was gelopen, hebben we ook olie af moeten laten. Hij loopt nu wel maar er zit een lelijke tik in. Hebben het vermoedendat door overtollige benzine , en met eventueel proberen aan te slepen, de krukas een optater gehad heeft.Dus maar weer verder zoeken.

Ramjod PRO, 9 jaar geleden

Ik denk dat je een benzineslot hebt gehad en de drijfstang een opdonder heeft meegekregen waardoor de zuiger niet meer in de juiste stand staat.

benny22, 9 jaar geleden

je hebt gelijk, alles getest en compressie gemeten, krukas heeft een optater gehad,en vindt de kosten te hoog omdat te laten maken en de auto gaat eruit. einde klacht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.