Renault Laguna: Beslaan van de ruiten direct na starten motor

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Mijn voorruit beslaat heel vaak direct na het starten van de auto.
Het duurt niet lang (na aanzetten airco) en komt altijd vanuit het midden en begint onderaan het raam.

Waar komt dit vandaan en is dit normaal??

Marco

marco7125

Geplaatst door marco7125 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

BACCARA (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat dit normaal is want bij mij gebeurd precies hetzelfde. Ik heb ook een Laguna Grand Tour uit 2001. Trouwens bij mijn Passat gebeurde dit ook. Na enkele seconden de airco te hebben aangezet is het weg.

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

5 min voor dat je thuis komt de airco uitzetten en de blazer van de kachel aan laten staan.Dan droogt de condensor op die in het dashboard zit en dan is het probleem over.

Anton468 (0), 19 jaar geleden

Als je de de voeten stand gebruikt dan is het probleem ook verholpen. Werkt ook tegen het bevriezen van de binnenkant van de voorraam.

rob9958 (0), 19 jaar geleden

Ik vind die suggesties van de airco uitzetten voordat je thuis komt altijd typisch zo een van mensen die "achter het buro zitten". Heb je dan een dure auto gekocht met CLIMATE CONTROL moet je nog handmatig gaan rommelen met de knoppen. Laat Renault of aircobouwers hier maar iets op verzinnen.....

Rob

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Helaas Rob, maar de natuur; dus water en schimmelvorming en dus op termijn een ruikende airco is sterker dan wat men tot nu toe heeft kunnen verzinnen, dus is het renault zijn probleem niet maar het jouwe. Het is gewoon een goede tip.
Nog niet alles wordt voor ons geregeld.
Rene

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Rob,
Je kan wel een mooie renault weetikveelwat hebben ,maar de ouderwetse natuurwetten blijven toch sterken dan jouw nieuwe renault.Dus inderdaad even je airco uitzetten voordat je er bent.Is zelfs ook nog beter voor je gezondheid.Je zult minder snel verkouden zijn.En renault weet niet wanneer jij op je plaats van bestemming bent.Dus hoe ga je daarop iets verzinnen?
groet en succes met de hele handeling van het knopje indrukken

michael

rob9958 (0), 19 jaar geleden

Heren,
Dank voor jullie meedenken, het was dan ook cynisch bedoeld...
Overigens, "Renault" kan WEL weten wanneer de airco uitgezet dient te worden, er is toch zoiets als navigatie?!?!?! Kan het systeem ca. 5 min. voor geplande aankomst de airco toch uitzetten.
Misschien kan ik hier wel patent op aanvragen ;-)

Rob.

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Gat in de markt Rob. Doe je best en als je er rijk van wordt dan zit ik te tandenknarsen Ha ha
Rene

Walter11898 (0), 18 jaar geleden

Ik heb daar iets op gevonden! Zeer gemakkelijk en goedkoop, je moet alleen een overdekte autostandplaats hebben. Zet alle ramen een vijftal centimeters open 's nachts en je vertrekt weer met een droog interieur de volgende dag. Trouwens "de airco werkt niet als het buiten koud is". Zie instructieboekje :-)

marco7125 (0), 18 jaar geleden

Ksie:

inderdaad het eerder uitzetten van de airco helpt!

Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.