Renault Espace: Besturing vaag, variabele bekrachtiging. staat scheef soms

Bouwjaar: 2004

Het stuur van een auto van een van onze klanten staat soms scheef bij rechtuit rijden, het stuur staat dan op z'n kop, dit is de afgelopen 5000 km 3x voorgekomen, het lijkt zich te herstellen als de rem ingetrapt wordt, de auto is voorzien van variabele stuurbekrachtiging.

Bij de renault dealer wordt gezegd dat dit niet kan, wie heeft schema's en constructie tekening van de stuurbekrachtiging?


Vast bedankt,


Vincent

garagegijsberts

Geplaatst door garagegijsberts (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Het kan ook niet. Heb je het zelf gezien? Als er ergens zoveel speling op zit dat het stuur 180 graden speling heeft dan is er niet met de auto te rijden.

Het enige wat je zou kunnen doen is alle bouten van het subframe natrekken en de achteras op speling kontroleren.

garagegijsberts (0) PRO, 18 jaar geleden

Alles zit vast, auto zou dan ook als een krant moeten rijden.
wat ik ermee gereden heb doet i het prima, alleen had ik het gevoel dat het stuur niet rechtuit wilde toen in bijn a bij mij thuis was, het leek erop of de auto erg naar links wilde trekken en ik het stuur tegen moest houden.

van de andere kant: ik kende klant al een poos, deze heeft nooit rare dingen of vage klachten. ik geloof hem op z'n woord.


vincent.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.