Renault Espace: display blijft branden

Bouwjaar: 2000

Als contact wordt uitgezet blijft display branden, gaat uit als ik de zekering eruit haal en dan er weer in. Zekering v.d dispay naast bII kastje (bij meerijderskant bij de voeten ). Volgens garage is er een relais kapot in BII kastje, heeft een andere BII kastje van een andere espace geprobeerd toen ging display wel meteen uit toen contact uitgezet werd. Is het verstandig om een BII kastje v.d sloop te plaatsen of kun je er nog iets aan repareren ? Heeft iemand misschien een ander idee wat het anders zou kunnen zijn? Vriendelijke groeten izaak.

dupl-u-29272-5dd149f8a16a8+opthof

Geplaatst door dupl-u-29272-5dd149f8a16a8+opthof (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga voor een nieuwe ivm de km stand die wordt overgenomen uit de bII van een andere wagen.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

en wat denk je van de startblokkering?je kunt het met een gebruikte wel proberen zoals ze gedaan hebben maar dan start ie niet .en is idd link met de killometerstand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.