Renault Laguna: Bluetoth car-kit echo

Bouwjaar: 2005

In een Laguna van 2005 zit een door de garage vooraf ingebouwde Bluetooth car-kit voledig geïntegreerd in het kleuren scherm. Nu kan je de volume in en volume uit op dat ding aanpassen maar de balans niet voorzover ik het kon vinden.

Als je gebeld wordt heb je dat de ander zichzelf terug hoort, het gesprek komt van de luidsprekers weer bij de mic en daarom hoort iemand zichzelf dus weer, nu staat het volume in zo zacht dat je het net nog fatsoenlijk kan verstaan en daardoor is het een stuk beter geworden maar bij de garage vertelde ze dat je het volume uit niet harder dan 1 streepje moet zetten omdat het dan nog slechter wordt.

zijn er meer met dit soort problemen?

ronaldvh

Geplaatst door ronaldvh (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

In het telefoon-instellingen menu kun je een aantal volumes instellen; belvolume in en belvolume uit. Weet zo uit m'n hoofd niet welke maar de ene moet op 12 van de 16 streepjes en de andere op 1 van de 5.

ronaldvh (0), 17 jaar geleden

super bedank, met deze instelling is het "as good as it gets" het blijft soms heel licht een echo geven maar je kan "redelijk" telefoneren nu.

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit zijn de instellingen waarmee met meeste bluetooth GSM redelijk tot goed te bellen is. Afhankelijk van je type toestel en softwareversie *#0000# (deze moet toch redelijk recent zijn).

Misschien kun je het resultaat verbeteren door met deze instellingen te spelen. Dan laat je het me vast nog wel ff weten?

ronaldvh (0), 17 jaar geleden

ik zal nog even kijken waneer ik die auto weer mee krijg, waren aan het proberen met een Nokia 6230i met redelijk recente firmware (toestel is net meer dan een jaar oud geloof ik)

Het punt is ik heb zelf gewoon een inbouw nokia CK7W met houder en bluetooth maar de speaker helemaal rechts onder het dashboard kastje en de mic helemaal links in de auto en dan kan ik hem veel harder zetten zonder dat de andere kant een echo hoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.