Renault Laguna: knipperende dashbordlampjes bij koude start laguna 2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Bij mijn Laguna 2 1.8 L van 2001 knipperen bijna alle alle lampjes ( accu, olie, service) en springen de benzine en temperatuurmeter op en neer wanneer 's morgens de auto op contact wordt gezet.
Dit duurt ongeveer 5 minuten. Ook springt hierdoor de kilometerstand terug naar ongeveer de helft van de huidige stand en deze stand blijft ook staan op de veel lagere stand. Ik ben dus de orginele K.M stand kwijt.
Wie weet raad (los kontact in het instrumentenpaneel of een slechte zekering?).

EDO2549

Geplaatst door EDO2549 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk is je instrumentenpaneel stuk.

ejnn (0), 17 jaar geleden

Volgens mij is het instrumenten paneel dan kapot. Dit staat verderop ook in dit forum beschreven (http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i.... Heb je na 28 maart nog een nieuw paneel gemonteerd?

PS wat ik gehoord heb als de teller niet werkt is deze te maken maar jouw probleem van heen en weer vlikkeren is niet te repareren

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk eens op www.actronics.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.