Renault Laguna: Boordcomputer / Instrumentenpaneel valt steeds weg..

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8v

Hallo beste mensen,

Ik heb de laatste tijd steeds last van dat mijn instrumenten wegvallen. de paneelverlichting blijft branden.

Het is de boordcomputer die in zijn geheel uitvalt, de kilometer standen verdwijnen terwijl je rijd en stopt ook met tellen en de meters gaan plat. Ik rijd de laatste tijd erg weinig kilometers(geregistreerden dan welteverstaan).

Op niet verklaarbare momenten springt het systeem ook weer aan, en het is net dan alsof je de motor opnieuw start. want alle check lampjes gaan dan ook even branden. Als ik dan op de knop druk om te weten te komen of er storingen zijn zegt ze, "alle systemen operationeel"

Waar moet ik gaan zoeken? weet iemand waar de stekkers zitten van deze boorcomputer en waar zit deze computer uberhaubt? heeft iemand dit ook al eens meegemaakt en is er een oplossing voor ?

Wie kan me helpen hiermee.

erg lastig bv als je een radar controle ziet en je weet niet hoe hard je rijd.

ps de cruise control doet het wel gewoon tijdens deze storing(is een gold cruise) dus hij krijgt wel een snelheids signaal.

patjuh8422

Geplaatst door patjuh8422 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

runtoteun (0) PRO, 17 jaar geleden

wat voor type auto hebben we t over?

patjuh8422 (0), 17 jaar geleden

Sorry, We hebben het hier over een Renault Laguna uit 99 automaat met pratende boordcomputer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.