Renault MEGANE SCENIC 2009: brandlucht interieur

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R Z7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Er heerst sinds kort een (elektronica) brandlucht binnen in het interieur aan de bijrijderskant. Geur komt tussen de stoel en achterbank vandaan. De audio -en navigatieunits onder de stoel zijn niet de oorzaak gebleken. Gedemonteerd ruiken ze namelijk niet. Inmiddels kunststof bodem en tapijt verwijderd en draadboombundels vrij gemaakt. Ik zie verder niets smeulen of voel geen hete bedrading. Heeft iemand ervaring met dit probleem? Tips of adviezen tevens welkom.

Doekie40

Geplaatst door Doekie40 (0) PRO , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

7seconds (0), 4 jaar geleden

Bij dit soort brandlucht denk ik al gauw aan de kachelweerstand en/of de kachelmotor. De locatie waar je het ruikt is dan niet zo onlogisch want de brandlucht kan ondrr de rechter voorstoel doortrekken.

Doekie40 (0) PRO, 4 jaar geleden

De brandlucht komt niet door het ventilatiesysteem heen.

Doekie40 (0) PRO, 4 jaar geleden

Draadbreuk gevonden, gesoldeerd, tevens beschadigde kabels gevonden en geïsoleerd. Als ik de navi-unit met de audio-unit verbind krijg ik een storing; tevens melding elektrische storing op het diplay af te lezen en de koelvin slaat aan.

check

Beste antwoord, geplaatst door Doekie40 (0) PRO, 4 jaar geleden

De stekker van de audio unit is hetzelfde als van de navi-unit. Omgezet en geen storing meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.