Renault Laguna: brandstofvlotter Laguna Break 1.8RT

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb het volgende probleem.
De benzinemeter (dashboard) geeft de tankinhoud correct weer. Echter .. het oranje benzine lampje brandt continu. Ik denk dat de vlotter in de benzinetank de oorzaak is. Ik heb gezocht waar ik de vlotter kan vinden. In de kofferbak heb ik het reservewiel eruit gehaald maar kan nergens een dop of plaat vinden waar ik bij de vlotter kan komen. Kan iemand mij de exacte plaats vertellen waar ik deze kan vinden? Wat moet ik allemaal verwijderen uit de kofferbak?

alvast bedankt
Gerrit

GE3464

Geplaatst door GE3464 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

HerZon (0), 16 jaar geleden

Er is mij weleens vertelt dat je onder de achterbank moet zoeken, op de scheiding bank, kofferruimte zou een doorgang moeten zitten. Helemaal 100% zeker weet ik het niet.

Diag (0) PRO, 16 jaar geleden

Hey,
Flotter zit vast aan de brandstofpomp. Die zit idd onder je achterbank. Als je die demonteerd moet je wel zorgen dat de tank bijna leeg is anders vervormt de tank en krijg je hem er niet meer in. Toch denk ik niet dat dat het is omdat je metertje wel goed werkt. ik ben bang dat het probleem wel eens gewoon in je display kan zitten.
Groet,
Erik

GE3464 (0), 16 jaar geleden

Onder de achterbank?? Maar ik heb een Laguna Break.. Ik heb wel gezien dat de brandstofpomp onder het achterspatbord achter een beschermplat zit bij de tankdop. Moet ik de hele tank eronderweg halen??

groet Gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.